Ett meddelande till vårt Community

Kära Movesgood-community,

Vårt team har arbetat outtröttligt hemifrån och här är några meddelanden till dig:

Movesgoods plagg är säkra att köpa. Vi garanterar säkerheten i våra produkter genom att följa alla relevanta WHO & amp; CDC-riktlinjer. Vi arbetar nära fabrikerna och våra logistikpartners runt om i världen för att prioritera hälsa och säkerhet för deras team, deras samhällen - och naturligtvis dig. Våra lager- och leveransteam vidtar extra försiktighetsåtgärder, vilket innebär att din beställning kan ta upp till 4-6 dagar för standardleverans och upp till 3 dagar för snabb leverans.

Engagemang i vår leveranskedja. Vi står för våra åtaganden och tar alla beställningar som har startats i produktionen eller där tyginköp har gjorts. Där det var möjligt eller nödvändigt på grund av COVID-19-förseningar, har vi arbetat med våra leverantörer för att hitta nya leveransdatum eller avbryta beställningar som ännu inte har startat och där det behövs material som redan har reserverats för framtida kollektioner. Vi tror på en global värld och vårt fortsatta engagemang för våra partner i Kina, Turkiet och Portugal.

Team. Teamets hälsa och säkerhet är högsta prioritet för oss och vi har uppdaterat våra policyer och arbetsmetoder för att svara på krisen och dess inverkan på vårt teams fysiska och mentala hälsa. Vi har varit tvungna att minska antalet frilans- och deltidsmedarbetare vid behov. Vi har hittills kunnat minimera påverkan på vårt team tack vare ditt fortsatta stöd.

Vi har intensifierat vårt innovationsarbete för att producera ny produktionsteknik
och nya hållbara tyger

Konsumera ansvarsfullt. Vi har funderat mycket på hur vi ska konsumera medvetet medan vi bygger om vår ekonomi. Att återuppliva företag och tjänster lokalt och globalt är viktigare än någonsin för att människor ska fortsätta utvecklas. På Movesgood känner vi starkt att "pausen" har erbjudit människor och företag en möjlighet att ompröva hur vi gör saker, hur vi konsumerar, vem vi köper av och hur vi behandlar miljön. Tack för att du varit med oss på den här resan!

Tankar. Detta har gjort oss ännu mer medvetna om hur starkt vi tror på vår filosofi och konsumtionsvärden: designa mindre, men bättre. Vi förblir djupt passionerade och engagerade i att ge dig det bästa möjliga av vad livet kan ge. Och vi ser fram emot att inspirera branschen till en ny standard inom kvalitet och hållbarhet.

Vi skickar dig kärlek, hälsa och positiv energi, var du än är!

Mycket kärlek,

Movesgood teamet