MOVES GOOD

sistersmove
MOVES CLUB är inte din vanliga kundklubb. Bli en del av modevärlden samtidigt som du har otroligt kul! Vi tror på gemenskap och hur viktigt det är att involvera våra kunder i varje MOVE vi tar. Medlemskapet är gratis, kortlöst och ger dig poäng för varje MOVE du tar.
Good Points
Vårt poängsystem är enkelt. För varje krona du handlar för så får du 1 poäng. När du har kommit upp i 2000 kr/poäng får du en rabattcheck på 200 kr. Det är ett bra MOVE att samla poäng!


BECOME A SISTER
300 poäng
SHARE A MOVE
250 poäng
LIFT A SISTER
250 poäng
TELL A SISTER
500 poäng
SISTERS AT HOME
3 000 poäng
POP UP PARTY
6 000 poäng
Sisters at Home
Bli en del av modevärlden och ha att SISTERS AT HOME event. Som en SISTER AT HOME får dumöjligheten att bjuda in dina vänner till en unik shopping upplevelse. Bjud in dina vänner, lyssna på musik, prova kläder och dansa i sköna MOVESGOOD kläder och dessutom få handla MOVESGOOD kläder med exklusiva erbjudanden. Ha ett SISTERS AT HOME antingen hemma hos dig eller på annan plats, du väljer! Vi ser till att du får alla godbitar från MOVESGOOD kollektionen och du står för inbjudan!

När du arrangerar SISTERS AT HOME EVENT får du 3000 poäng!

Om du vill slå på stort så kan du ha ditt event i en av våra Pop Up butiker, detta ger dig 6000 poäng!
JAG VILL MEDLEM I MOVES CLUB
JAG VILL HA PARTY
Second Move
Att rensa garderoben är något som är befriande men kan också vara ångestfyllt. Den där tröjan som du är osäker på om du ska slänga men har inte heller använt på 1 år, ska den få vara kvareller inte? Vi gör det enkelt för dig. På MOVESGOOD FACEBOOK hittar du vårt forum för SECOND MOVE där du helt gratis kan lägga upp din kläder, som din egna loppis. Samt även ta del av stiltips! Vi tror på återvinning och återanvändning av klädesplagg.

Lanseras denna höst.
JAG VILL BLI MEDLEM I MOVES CLUB
Sisters of the Week
Vi på MOVESGOOD anser att det är viktigt att lyfta fram kvinnor i vår omgivning. Vi har därför valt att varje vecka presentera SISTER OF THE WEEK. Vem vill du lyfta fram? Är det din mamma? Din syster? Din barndomsvän? Eller hon du har följer på instagram som du egentligen inte känner men tycker är cool? KÖR! Skicka din motivering och kvinnan du vill lyfta till felicia@movesgood.se eller tagga oss på instagram eller Facebook!

Att LIFT A SISTER ger dig 250 poäng.
JAG VILL BLI MEDLEM I MOVES CLUB
Good Events
MOVES CLUB kommer du att få tillgång till olika Events i våra Pop Up stores och exklusiva erbjudanden på hemsidan. Du kommer också att få möjlighet att gå på andra events tillsammans med våra samarbetspartners.
JAG VILL BLI MEDLEM I MOVES CLUB
Sisters Collab
Movesgood älskar samarbeten och vi har sedan starten haft samarbeten med olika varumärken. Är du medlem i vår kundklubb så kommer du även att kunna ta del av exklusiva erbjudande och rabatter med våra samarbetspartners.
JAG VILL BLI MEDLEM I MOVES CLUB
Share on Social
Dela ett MOVESGOOD inlägg på Facebook eller Instagram till dina vänner och tjäna 250 poäng hos vår kundklubb. Ett enkelt och roligt MOVE.
JAG VILL BLI MEDLEM I MOVES CLUB
Tell a Sister
När en befintlig medlem värvar en mailadress/medlem så får den medlemmen poäng för att ha värvat en sister samtidigt som den nya medlemmen/sister får poäng för att ha gått med i kundklubben.
WIN WIN MOVE!
JAG VILL BLI MEDLEM I MOVES CLUB
BLI MEDLEM I MOVES CLUB
Ange din mejladress så mejlar vi en bekräftelse till dig.
OK