OM OSS

IMG_4598 (1)
Om oss
Movesgood startades 2010 i samband med ett samarbete med ett av Sveriges största modemagasin. Vi fick på rekordkort tid ett stort antal kunder och vissa tidningar har utnämt oss till det svenska succévarumärket. Men det som gör oss mest glada är att vi fått så många nöja kunder som upptäcker våra fina plagg.

Huvudkontoret finns i Stockholm, där också alla våra plag har ett eget lager. Största delen av sortimentet finns i vår webbshop. men vi finns också i utvalda butiker i Sverige. Dessutom arrangerar vi kontinuerligt s.k. pop-up stores i olika format runt om i landet. Hör gärna av dig till info@movesgoodse om du vill veta mer.
Varumärket
Movesgood är vårt eget varumärke. Vi har byggt upp det från grunden och har vår hand och hjärta med i allt från design och kollektionsframtagning till marknadsföring och försöljning. Vår filosofi är att designa sköna och snygga kläder som får dig att känna dig bekväm och snygg.

Vi vänder oss till modemedvetna män och kvinnor i alla åldrar. Vi väljer alltid ut de finaste materialen som har en extra mjuk och skön känsla. Vår design är ren och enkel med små detaljer som gör det lilla extra. Hos oss kan du alltid hitta ett utvalt sortiment från säsongens mest aktuella plagg och inredning. Vårt övriga sortiment är noga utvalt för att passa ihop med Movesgoods kärnvärden.
Klädstilen
Stilen är en ledig mix av skandinavisk design med en tydlig kvalitetskänsla och en “här och nu”-attityd som även håller i längden. Utgångspunkten i vår filosofi är att skönhet är en känsla. Känner man sig bekväm så utstrålar man skönhet. För oss är det centrala i allt vi gör att plaggen ska vara bekväma i ordets alla aspekter: kvalité, passform och situation.
Återförsäljare
Movesgood-sortimentet finns huvudsakligen på nätet men också i utvalda butiker i Sverige, Finland och Norge. Vi arrangerar också med jämna mellanrum s.k. pop-up-butiker runt om i Sverige. För information om när och var vi har en pop-up-butik, anmäl dig till vårt nyhetsbrev!